Basiscoaching

De basiscoaching omvat een één-op-ééntraject met als doel je online zichtbaarheid te optimaliseren. Ik leer je al mijn kennen en kunnen zodat jij je sociale media en e-mailmarketing naar een hoger niveau kan tillen.

 

We gaan van start met een intakegesprek van 60 minuten. Tijdens dit gesprek leer ik jou en je onderneming beter kennen. De bedoeling is dat ik de visie achter het bedrijf en de boodschap die je wil overbrengen ook goed ken.

 Na dit gesprek ga ik aan de slag. Ik ga je profielen volgen en analyseren. Hierdoor kunnen we gericht bijsturen. Ik maak een strategie op die we samen kunnen bekijken en eventueel nog aanpassen waar nodig. 

Dan is het tijd voor de praktijk. Elke maand spreken we af om 60 minuten aan jouw sociale media te werken. Tijdens deze 60 minuten gaan we bespreken waar we op moeten werken, welke posts er kunnen gemaakt worden, welke thema’s, onderwerpen, etc.

De bedoeling is dat ik elk coachingmoment ook een ander onderdeel van het platform zal gaan uitleggen. Op die manier kan jij beetje per beetje je techniek verfijnen.

Voor Instagram gaat dit onder andere over hashtagonderzoek, doelgroep bepaling, planning opmaken, etc.

 

Heb je tussendoor vragen, dan ben ik steeds online bereikbaar.

 De bedoeling is om jou te helpen een expert te worden.

 

Praktisch zaken:

 

Elke maand wordt op voorhand een gesprek vastgelegd. Dit wordt besproken volgens uw en mijn agenda. Er zijn geen vaste coachingmomenten. Het kan zowel overdag als ’s avonds ingepland worden. 

Elke meeting verloopt via Zoom. Wanneer de situatie omtrent covid-19 wat verbeterd is, zullen er ook weer coachingmomenten mogelijk zijn in real life. 

Betalingen kunnen via overschrijving, PayPal of bancontact (online) vervolledig worden.

 

 De prijs van dit pakket start aan € 227 excl btw per maand.

Pakketten kunnen steeds op maat aangepast worden en krijgen dan een aparte prijs.

 

Als leuke bonus krijg je 10% korting op de aankoopprijs van alle online cursussen op dit platform.

Laten we samenwerken!