Co-workcoaching

Deze coaching omvat een één-op-ééntraject met als doel jouw online zichtbaarheid te optimaliseren. Binnen deze coaching deel ik niet enkel al mijn kennen en kunnen, ik help je hier ook mee.

Samen ontwerpen en schrijven we de content die jij nodig hebt om je sociale media naar een hoger niveau te tillen.

 

We starten met een kennismakingsgesprek van 60 minuten. Hier leer ik jou, je zaak en de visie van het bedrijf kennen. Dat is belangrijk voor de juiste ontwikkeling van je content en marketingstrategie.

Na dit gesprek ga ik aan de slag. Ik analyseer je huidige profielen en stel een voorlopige strategie op. Deze bespreken we samen en kan daarna nog aangepast worden.

 

Hierna gaan we over tot de praktijk. We spreken tweewekelijks af om 2 uur samen te werken. Tijdens deze sessies zal ik elk aspect van het platform uitleggen tijdens het eerste uur en maken we content in het tweede uur.

Door op deze manier te werken ga je langzaamaan vordering maken en alles goed onthouden.

 

Ik blijf steeds online bereikbaar voor bijkomende vragen.  

 

Praktische zaken:

 

Elke maand worden de gesprekken op voorhand vastgelegd. Dit wordt besproken volgens uw en mijn agenda. Er zijn geen vaste coachingmomenten. Het kan zowel overdag als ’s avonds ingepland worden.

Elke meeting verloopt via Zoom. Wanneer de situatie omtrent covid-19 wat verbeterd is, zullen er ook weer coachingmomenten mogelijk zijn in real life.

Betalingen kunnen via overschrijving, PayPal of bancontact (online) vervolledig worden.

 

De prijs van dit pakket start aan € 297 excl btw per maand.

Pakketten kunnen steeds op maat aangepast worden en krijgen dan een aparte prijs.

 

Als leuke bonus krijg je 10% korting op de aankoopprijs van alle online cursussen op dit platform.

Laten we samenwerken!