Creator

Deze formule omvat een handig abonnement waarmee ik jouw content maak. Met deze formule til jij je sociale media naar een hoger niveau zonder zelf tijd te verliezen.

 

We gaan van start met een intakegesprek. Zo leer ik jou, je zaak en de visie achter het bedrijf kennen. Op die manier kan ik gepast content maken. 

Daarna ga ik aan de slag. Ik analyseer je huidige profielen en stel een strategie op. Deze wordt samen besproken en kan nog aangepast worden.

 Elke maand zullen we een meeting van 60 minuten inplannen. Tijdens deze meeting bespreken we welke content er voor die maand zal gemaakt worden en waar de aandachtspunten liggen.

Na deze meeting zal je binnen de week jouw nieuwe content ontvangen. Het is dan aan jou om deze enkel nog op het juiste moment te posten.

 Je krijgt van mij enkele presets voor posts en stories met de uitleg hoe en waarvoor je deze kan gebruiken.

 

Tussen de meetings blijf ik online bereikbaar voor extra vragen.

 

Praktische zaken:

 

Elke maand worden de gesprekken op voorhand vastgelegd. Dit wordt besproken volgens uw en mijn agenda. Er zijn geen vaste coachingmomenten. Het kan zowel overdag als ’s avonds ingepland worden.

Elke meeting verloopt via Zoom. Wanneer de situatie omtrent covid-19 wat verbeterd is, zullen er ook weer coachingmomenten mogelijk zijn in real life.

Betalingen kunnen via overschrijving, PayPal of bancontact (online) vervolledig worden.

 

De prijs van dit pakket start aan € 369 excl btw per maand.

Pakketten kunnen steeds op maat aangepast worden en krijgen dan een aparte prijs.

Laten we samenwerken!