Instagram take-over

Dit omvat het abonnement waarbij ik jouw Instagram naar een hoger niveau til. Binnen dit traject maak, plan en post ik jouw instagram content zodat je online zichtbaarheid verhoogt.

 

We starten met een intakegesprek. Zo leer ik jou, je zaak en de visie achter je bedrijf kennen. Dit is noodzakelijk om je content goed te creëren. 

Hierna ga ik voor jou aan de slag. Ik bepaal een strategie (die achteraf aan jou voorgelegd wordt) en tref alle voorbereidingen.

Ik doe voor jou een hashtagonderzoek en maak hiervan 3 groepen.

Als laatste maak ik een thema en content planning op. 

Wanneer dat allemaal af is, zal ik jouw posts maken, plannen en posten. Na een maand doen we de eerste evaluatie en kunnen we bijsturen waar nodig. Heb je tussendoor opmerkingen kan dit altijd doorgegeven worden. 

Maandelijks hebben we een meeting van 60 minuten om alles te overlopen, bij te sturen en aan te geven waar de focus die maand op ligt.

 

Praktische zaken:

 

Elke maand wordt het gesprek op voorhand vastgelegd. Dit wordt besproken volgens uw en mijn agenda. Er zijn geen vaste coachingmomenten. Het kan zowel overdag als ’s avonds ingepland worden.

Elke meeting verloopt via Zoom. Wanneer de situatie omtrent covid-19 wat verbeterd is, zullen er ook weer coachingmomenten mogelijk zijn in real life.

Betalingen kunnen via overschrijving, PayPal of bancontact (online) vervolledig worden.

 

De prijs van dit pakket start aan € 527 excl btw per maand.

Pakketten kunnen steeds op maat aangepast worden en krijgen dan een aparte prijs.

Laten we samenwerken!