Sociale media scan

U bent al een tijd bezig met uw sociale media en kan er goed mee weg. U heeft geen hulp nodig bij het uitvoeren, maar wil wel eens een second opinion. Met deze scan krijg je een tweede paar ogen dat meekijkt vanuit de zijlijn.

Ik zorg met deze scan dat u zeker bent dat uw boodschap duidelijk overkomt, dat men je goed vindt én dat je boodschap meteen en duidelijk overkomt. Met mijn visie kunnen we uw strategie bijsturen en ervoor zorgen dat u uw klanten optimaal kan bereiken.

 

Bij het boeken van de scan ontvangt u een vragenlijst. Wanneer deze volledig is ingevuld zal ik uw profiel twee weken grondig volgen. Ik bekijk uw profiel, uw bio, de foto's en inhoud die u plaatst.

Aan de hand van de informatie uit de vragenlijst en het volgen van uw profiel kan ik een uitgebreide analyse maken. U ontvangt van mij een videobestand waarin ik uw profiel overloop en mijn bevindingen deel.

Tijdens een één uur durende call zullen we samen mijn bevindingen verder overlopen, kan u vragen stellen en stellen we een verder plan van aanpak op. Als alles klaar is leggen we een volgend evaluatiegesprek vast en gaat u aan de slag.

Tijdens het evaluatiemoment bekijken we of er resultaat is, verandering is en of er nog vragen zijn.

 

Tussen de meetings blijf ik online bereikbaar voor extra vragen.

 

Praktische zaken:

 

Elk gesprek wordt op voorhand vastgelegd. Dit wordt besproken volgens uw en mijn agenda. Er zijn geen vaste momenten. Het kan zowel overdag als ’s avonds ingepland worden.

Elke meeting verloopt via Zoom. Wanneer de situatie omtrent covid-19 wat verbeterd is, zullen er ook weer coachingmomenten mogelijk zijn in real life.

Betalingen kunnen via overschrijving, PayPal of bancontact (online) vervolledig worden.

 

De prijs van deze scan is € 129 excl btw

Pakketten kunnen steeds op maat aangepast worden en krijgen dan een aparte prijs.

Laten we samenwerken!