Over Papaho…

Ik wil als ondernemer graag anderen helpen hun onderneming in de kijker te zetten. Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk je online zichtbaarheid is en besef dan ook dat het inzetten van Instagram, Facebook en e-mailmarketing een cruciaal element van ondernemen is.

De visie van Papaho is simpel, ‘Stress less and enjoy your business’. Jij hoort je niet bezig te houden met dingen die niet de essentie van je zaak zijn. Je hoort te genieten van het uitvoeren van je job. Dat is tenslotte de reden waarom we ondernemers zijn, om te doen wat we graag doen.

Als jij elke dag jouw ding kan doen, dan kan een goede Instagram en Facebook dit in de kijker zetten. Toekomstige klanten krijgen op die manier een zicht op wat je doet en waarvoor je bedrijf staat. Via e-mailmarketing houd je je bestaande klanten op de hoogte van het laatste nieuws. Wanneer je online visibiliteit groeit, groeit ook je zaak.

Het correct en strategisch gebruik van sociale media is een hele uitdaging. Het is meer dan enkel een foto plaatsen. De ontwikkelaars van sociale media zijn intussen sluw genoeg geworden. Er gaat een doordacht algoritme schuil achter platformen zoals Instagram en Facebook. Daarom zijn goede, doordachte posts ondersteund met hashtags zo belangrijk. 

Ik heb mij verdiept in de kunst van sociale media en het verborgen algoritme, online marketing en online businesses. Met coaches zoals Nies Cools (@socialized_by_nies) en Amy Vandeputte (@Fastforwardamy) kan ik met een gerust hart zeggen dat ik opleidingen heb gevolgd bij de beste. Uiteraard sta ik niet stil en leer ik elke dag nog bij!

Heb jij nog vragen, dan hoor ik het graag. Volg me zeker op Instagram en Facebook (@papaho.marlies) om mij beter te leren kennen.

 

Laat ik mezelf even voorstellen…

Hey! Ik ben Marlies. Een enthousiaste twintiger met een hart voor ondernemen.

Ik ben de jongste telg uit een gezin van vijf en leerde al snel mijn mannetje staan.

Je kan mij vaak vinden in een goed restaurant, een gezellige bar of achter mijn fornuis. Mensen uitnodigen voor een etentje doe ik dan ook zeer graag.

Tijdens het memorabele jaar van 2020 kreeg ik de uitdaging om mijn offline business volledig online draaiende te houden. Zo ontwikkelde ik snel de interesse en passie voor online ondernemen en online marketing.

Ik deins niet snel terug voor een uitdaging en help jou dus ook graag met jouw online marketing!

 

Liefs,

Marlies

Laten we samen aan je zaak werken!